443/60327/2017
Τύπος: Αποφάσεις
ΦΕΚ: 1937/Β/06.06.2017
Καθορισμός της συνδεδεμένης ενίσχυσης σε εφαρμογή του άρθρου 4 της υπ’ αριθμ. 614/52350/ 12-05-2015 υπουργικής απόφασης (ΦΕΚ 833/ Β/2015) στον τομέα του προβείου και αιγείου κρέατος.
Ιστορικό Αναθεωρήσεων (Πιλοτική Εφαρμογή)
Σχετικά Έγγραφα
570/80735/2016
Καθορισμός της συνδεδεμένης ενίσχυσης σε εφαρμογή του άρθρου 4 της υπ' αριθμ. 615/52353/12-05-2015 υπουργικής απόφασης (ΦΕΚ 833/Β/2015) με θέμα «Λεπτομέρειες εφαρμογής χορήγησης της συνδεδεμένης ενίσχυσης στον τομέα του βόειου κρέατος, σύμφωνα με το άρθρο 52 του Κανονισμού (ΕΕ) 1307/2013 του Συμβουλίου και το κεφάλαιο 5 του Κανονισμού (ΕΕ) 639/2014 της Επιτροπής.
442/60322/2017
Καθορισμός της συνδεδεμένης ενίσχυσης σε εφαρμογή του άρθρου 4 της υπ' αριθμ. 615/52353/ 12-05-2015 υπουργικής απόφασης (ΦΕΚ 833/Β’/ 2015) με θέμα «Λεπτομέρειες εφαρμογής χορήγησης της συνδεδεμένης ενίσχυσης στον τομέα του βόειου κρέατος, σύμφωνα με το άρθρο 52 του Κανονισμού (ΕΕ) 1307/2013 του Συμβουλίου και το κεφάλαιο 5 του Κανονισμού (ΕΕ) 639/2014 της Επιτροπής».
615/52353/2015
Λεπτομέρειες εφαρμογής της χορήγησης συνδεδεμένης ενίσχυσης στον τομέα του βόειου κρέατος σύμφωνα με το άρθρο 52 του Κανονισμού (ΕΕ) 1307/2013 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου και το κεφάλαιο 5 του Κανονισμού (ΕΕ) 639/2014 της Επιτροπής
1639/65123/2017- ΦΕΚ: 2212/Β/29.6.2017:Η αριθ. 615/52353/12-05-2015 (ΦΕΚ Β΄ 833/2015) υπουργική απόφαση καταργείται από το έτος ενίσχυσης 2017.
164/121146/2020
Καθορισμός του ύψους της συνδεδεμένης ενίσχυσης σε εφαρμογή του άρθρου 4 της υπ’ αρ. 1639/ 65123/15-6-2017 υπουργικής απόφασης με θέμα «Λεπτομέρειες εφαρμογής της χορήγησης της συνδεδεμένης ενίσχυσης στον τομέα του βόειου κρέατος σύμφωνα με το άρθρο 52 του Κανονισμού (ΕΕ) 1307/2013 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου και το κεφάλαιο 5 του Κανονισμού (ΕΕ) 639/2014 της Επιτροπής από το έτος 2017 και εφεξής» (ΦΕΚ 2212 Β’).
172/128736/2021
Καθορισμός του ύψους της συνδεδεμένης ενίσχυσης σε εφαρμογή του άρθρου 4 της υπ’ αρ. 1639/65123/15-06-2017 υπουργικής απόφασης (Β΄ 2212) περί λεπτομερειών εφαρμογής της χορήγησης της συνδεδεμένης ενίσχυσης στον τομέα του βόειου κρέατος σύμφωνα με το άρθρο 52 του Κανονισμού (ΕΕ) 1307/2013 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου και το κεφάλαιο 5 του Κανονισμού (ΕΕ) 639/2014 της Επιτροπής από το έτος 2017 και εφεξής.
2119/2023
Καθορισμός του ύψους της συνδεδεμένης ενίσχυσης σε εφαρμογή του άρθρου 4 της υπ’ αρ. 1639/65123/15-06-2017 υπουργικής απόφασης (Β’ 2212) περί λεπτομερειών εφαρμογής της χορήγησης της συνδεδεμένης ενίσχυσης στον τομέα του βόειου κρέατος σύμφωνα με το άρθρο 52 του Κανονισμού (ΕΕ) 1307/2013 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου και το κεφάλαιο 5 του Κανονισμού (ΕΕ) 639/2014 της Επιτροπής από το έτος 2017 και εφεξής.
95/106650/2022
Καθορισμός του ύψους της συνδεδεμένης ενίσχυσης σε εφαρμογή του άρθρου 4 της υπ’ αρ. 1639/65123/15-06-2017 υπουργικής απόφασης (Β΄ 2212) περί λεπτομερειών εφαρμογής της χορήγησης της συνδεδεμένης ενίσχυσης στον τομέα του βόειου κρέατος σύμφωνα με το άρθρο 52 του Κανονισμού (ΕΕ) 1307/2013 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου και το κεφάλαιο 5 του Κανονισμού (ΕΕ) 639/2014 της Επιτροπής από το έτος 2017 και εφεξής.
304/80295/2021
Τροποποίηση της υπ’ αρ. 1394/57870/21-05-2015 υπουργικής απόφασης «Καθορισμός λεπτομερειών χορήγησης της συνδεδεμένης ενίσχυσης στον τομέα των σπόρων σποράς σε εκτέλεση του άρθρου 52, του Κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 1307/2013 του Συμβουλίου» (Β’ 1038).
343/90560/2021
Τροποποίηση της υπ’ αρ. 561/26111/05-03-2015 υπουργικής απόφασης «Καθορισμός λεπτομερειών χορήγησης της συνδεδεμένης ενίσχυσης στον τομέα των πορτοκαλιών που οδηγούνται προς χυμοποίηση σε εκτέλεση του άρθρου 52 του Κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 1307/2013 του Συμβουλίου» (Β’ 446).
375/224528/2023
Τροποποίηση της υπ’ αρ. 2119/27-4-2023 απόφασης του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων «Καθορισμός του ύψους της συνδεδεμένης ενίσχυσης σε εφαρμογή του άρθρου 4 της υπ’ αρ. 1639/65123/15-06-2017 υπουργικής απόφασης (Β’ 2212) περί λεπτομερειών εφαρμογής της χορήγησης της συνδεδεμένης ενίσχυσης στον τομέα του βόειου κρέατος σύμφωνα με το άρθρο 52 του Κανονισμού (ΕΕ) 1307/2013 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου και το κεφάλαιο 5 του Κανονισμού (ΕΕ) 639/2014 της Επιτροπής από το έτος 2017 και εφεξής» (Β’ 2846).