Συνδρομητική Υπηρεσία. Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο mydocman.gr πρέπει να συνδεθείτε: Είσοδος

Τύπος: Αποφάσεις

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ: 4622/2019
ΦΕΚ: 4294/Β/22.07.2024

Τροποποίηση της υπό στοιχεία ΥΠΠΟΑ/ΓΡΥΠ/136505/3066/15-3-2020 υπουργικής απόφασης «Μεταβίβαση αρμοδιοτήτων των Προϊσταμένων Γενικών Διευθύνσεων προς τους Προϊσταμένους των Περιφερειακών και Ειδικών Περιφερειακών Υπηρεσιών αρμοδιότητας της Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς και στους Προϊσταμένους των Περιφερειακών Υπηρεσιών αρμοδιότητας της Γενικής Διεύθυνσης Αναστήλωσης, Μουσείων και Τεχνικών Έργων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού» (Β’ 912). 


ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΡΕΧΟΝΤΟΣ ΕΓΓΡΑΦΟΥ : 1Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Ιστορικό Αναθεωρήσεων (Πιλοτική Εφαρμογή)

Σχετικά Έγγραφα

ΥΠΠΟΑ/ΓΡΥΠ/136505/3066/2020

Μεταβίβαση αρμοδιοτήτων των Προϊσταμένων Γενικών Διευθύνσεων προς τους Προϊσταμένους των Περιφερειακών και Ειδικών Περιφερειακών Υπηρεσιών αρμοδιότητας της Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς και στους Προϊσταμένους των Περιφερειακών Υπηρεσιών αρμοδιότητας της Γενικής Διεύθυνσης Αναστήλωσης, Μουσείων και Τεχνικών Έργων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.


290282/818/2019

Μεταβίβαση αρμοδιοτήτων της Υπουργού και του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού στους Προϊσταμένους των Περιφερειακών και Ειδικών Περιφερειακών Υπηρεσιών αρμοδιότητας της Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς και στους Προϊσταμένους των Περιφερειακών Υπηρεσιών αρμοδιότητας της Γενικής Διεύθυνσης Αναστήλωσης, Μουσείων και Τεχνικών Έργων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

ΔΣΦ στο ΦΕΚ-2377/Β/19.6.2019


175326/2024

Μεταβίβαση του δικαιώματος υπογραφής «Με εντολή Υπουργού» προς την Προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού.


ΝΣΚ/456/2010

Αναπληρωτές προϊστάμενοι – Αναδρομική καταβολή αποδοχών.Η Μ.Β., η οποία αναπληρώνει τον προϊστάμενο της Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού δικαιούται αναδρομικά, από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων της, τις καταβαλλόμενες στον προϊστάμενο Γενικής Διεύθυνσης απολαβές και συγκεκριμένα: το επίδομα θέσης ευθύνης, έξοδα παράστασης, έξοδα κίνησης και την πάγια αποζημίωση για απασχόληση χωρίς ωράριο εργασίας.

Α1ε/Γ.Π.οικ.75220/2022

Εξουσιοδότηση υπογραφής εγγράφων «Με εντολή Υπηρεσιακού Γραμματέα» στους Προϊσταμένους Οργανικών Μονάδων της Γενικής Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών και Τεχνικής Υποστήριξης και της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών. 


468/2021

Εκχώρηση αρμοδιοτήτων του Διοικητικού Συμβουλίου του e-ΕΦΚΑ στους Προϊσταμένους Γενικής Διεύθυνσης των Περιφερειακών Υπηρεσιών Συντονισμού και Υποστήριξης του e-EΦΚΑ .


2717/302878/2019

Υπαγωγή της Γενικής Διεύθυνσης Αποκεντρωμένων Δομών στον Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και μεταβίβαση σε αυτόν του δικαιώματος υπογραφής «με εντολή Υπουργού», για θέματα αρμοδιότητας της ως άνω Γενικής Διεύθυνσης.


453597/2022

Εξουσιοδότηση υπογραφής εγγράφων «Με εντολή Υπηρεσιακού Γραμματέα» στους Προϊσταμένους οργανικών μονάδων της Γενικής Διεύθυνσης Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.


20871/2015

Μεταβίβαση δικαιώματος υπογραφής «Με εντολή Υπουργού» στον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού (πρώην Υπουργείο Τουρισμού), στον Προϊστάμενο της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών−Διοικητικών Υπηρεσιών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, στους Προϊσταμένους των Διευθύνσεων της Κεντρικής Υπηρεσίας και στους Προϊσταμένους των Περιφερειακών Υπηρεσιών Τουρισμού.


699/2019

Παροχή εξουσιοδότησης υπογραφής «Με εντολή Περιφερειάρχη» στον Προϊστάμενο Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης, τους Προϊστάμενους των Διευθύνσεων Ανάπτυξης, Προϊσταμένους Τμημάτων τους και υπαλλήλους των, των Περιφερειακών Ενοτήτων Λάρισας, Μαγνησίας και Σποράδων, Τρικάλων και Καρδίτσας.