28/2018
Τύπος: Αποφάσεις
Αντικατάσταση του άρθρου 2 του Κώδικα Τροφίμων και Ποτών (ΚΤΠ) [απόφαση ΑΧΣ 1100/87, (Β' 788)] όπως ισχύει.
Ιστορικό Αναθεωρήσεων (Πιλοτική Εφαρμογή)
Σχετικά Έγγραφα
29/2018
Τροποποίηση του άρθρου 13 του Κώδικα Τροφίμων και Ποτών (ΚΤΠ) (απόφαση ΑΧΣ 1100/87, ΦΕΚ 788/Β), όπως ισχύει.
157/2018
Τροποποίηση των άρθρων 15 και 16 του Κώδικα Τροφίμων και Ποτών (ΚΤΠ) (απόφαση ΑΧΣ 1100/87, ΦΕΚ 788/Β΄) όπως ισχύει.
ΥΑ 99/2017
Τροποποίηση του άρθρου 5 του Κώδικα Τροφίμων και Ποτών (ΚΤΠ) (απόφαση ΑΧΣ 1100/87, ΦΕΚ 788/Β΄) όπως ισχύει και τροποποίηση της απόφασης ΑΧΣ 366/97 (ΦΕΚ 597/Β΄).
90/2015
Τροποποίηση των άρθρων 145, 146, 147 και 148 του Κώδικα Τροφίμων και Ποτών (ΚΤΠ) (α.υ.ο. 1100/87, ΦΕΚ 788/Β΄) όπως ισχύει, τροποποίηση των αποφάσεων ΑΧΣ 372/2002 (ΦΕΚ 1534/Β΄) και ΑΧΣ 347/91 (ΦΕΚ 667/Β΄), και κατάργηση της απόφασης ΑΧΣ 1183/79 (ΦΕΚ 791/Β΄).
89/2015
Τροποποίηση του άρθρου 149 του Κώδικα Τροφίμων και Ποτών (απόφαση ΑΧΣ 1100/1987, ΦΕΚ 788/Β΄/31.12.1987) όπως ισχύει, καθώς και τροποποίηση της απόφασης ΑΧΣ 437/2004 (ΦΕΚ 1834/Β΄/09.12.2004).
88/2017
Τροποποίηση του άρθρου 73 «Σπορέλαια» του Κώδικα Τροφίμων και Ποτών (Κ.Τ.Π.) (απόφαση ΑΧΣ 1100/1987, ΦΕΚ 788/Β΄) όπως ισχύει και τροποποίηση της απόφασης ΑΧΣ 528/1996 (ΦΕΚ 54/Β’/1997).
182/2023/2024
Τροποποίηση του άρθρου 149 του Κώδικα Τροφίμων και Ποτών (Κ.Τ.Π.) (υπ’ αρ. 1100/1987 απόφαση ΑΧΣ, B΄ 788).
106/2016
Αντικατάσταση του άρθρου 82 «Γιαούρτι» του Κώδικα Τροφίμων και Ποτών (ΚΤΠ) (ΦΕΚ 788/ Β΄/31.12.1987), όπως ισχύει.
135/2018
Αντικατάσταση του τίτλου του Κεφαλαίου ΙΧ του Κώδικα Τροφίμων και Ποτών (ΚΤΠ, ΦΕΚ 788/ Β΄/31.12.1987), όπως ισχύει και προσθήκη άρθρου 87α: «Βασιλικός πολτός» στο εν λόγω κεφάλαιο του Κώδικα Τροφίμων και Ποτών.
75/2018
Τροποποίηση του άρθρου 36α του Κώδικα Τροφίμων και Ποτών (ΚΤΠ) (απόφαση ΑΧΣ 1100/87, ΦΕΚ 788/Β’) σε συμμόρφωση με την Οδηγία (ΕΕ) 2016/1855 της Επιτροπής της 19ης Οκτωβρίου 2016 «σχετικά με την τροποποίηση της οδηγίας 2009/32/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για την προσέγγιση των νομοθεσιών των κρατών μελών που αφορούν τους διαλύτες εκχύλισης οι οποίοι χρησιμοποιούνται στην παρασκευή των τροφίμων και των συστατικών τους» (ΕΕ L 284 της 20/10/2016, σ.19).