1982/2024
Τύπος: Εγκύκλιοι
Ζητήματα επισήμου ελέγχου εγκαταστάσεων τροφίμων ζωικής προέλευσης. ΑΔΑ:9ΓΑΗΟΡ9Τ-ΠΩΠ
Ιστορικό Αναθεωρήσεων (Πιλοτική Εφαρμογή)
Σχετικά Έγγραφα
10446/2022
Οδηγίες σχετικά με τη διαδικασία έγκρισης/καταχώρησης εγκαταστάσεων τροφίμων ζωικής προέλευσης ΑΔΑ: Ψ3ΨΟΟΡ9Τ-ΣΑΗ
1545/70158/2014
Θέσπιση διαδικασιών δειγματοληψίας και εργαστηριακής ανάλυσης προϊόντων ζωικής προέλευσης, στο πλαίσιο του επισήμου ελέγχου, στα σφαγεία οπληφόρων και πουλερικών και προϋποθέσεις για τη μείωση της συχνότητας δειγματοληψίας στο πλαίσιο του αυτοελέγχου των επιχειρήσεων τροφίμων και ειδικότερα των σφαγείων οπληφόρων.
ΔΤΔ Γ 1041429 ΕΞ 2022
Είσοδος στην ΕΕ τροφίμων ζωικής προέλευσης που εμπίπτουν στους επίσημους ελέγχους σε Συνοριακούς Σταθμούς Ελέγχου
4879/2017
ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΥΑ 14708/2007 «Όροι, προϋποθέσεις και διαδικασία υλοποίησης υποχρεωτικής εκπαίδευσης και κατάρτισης προσωπικού των επιχειρήσεων τροφίμων και των Ελεγκτικών Αρχών και Φορέων του Επισήμου Ελέγχου Τροφίμων».(ΑΔΑ:7ΑΞΣΟΡ9Τ-77Λ)
289667/2008
Τέλη επισήμων ελέγχων ζώντων ζώων και τροφίμων ζωικής προέλευσης από τις αρμόδιες Κτηνιατρικές Αρχές.
30/003/000/1484/2019
«Αποστολή Σχεδίου Επισήμου Ελέγχου στους τομείς αρμοδιότητας του Τμήματος Aλκοόλης και Ποτών με Αλκοόλη της Διεύθυνσης Αλκοόλης και Τροφίμων, για το έτος 2019» (ΑΔΑ: ΩΙΒΟ46ΜΠ3Ζ-Η4Ξ)
ΔΤΔ Γ 1110936 ΕΞ 2017
Απαγορεύσεις και Περιορισμοί – Ασφάλεια τροφίμων - Τροποποίηση του Παραρτήματος Ι του Καν. (ΕΚ) 669/2009 «για την εφαρμογή του Καν. (ΕΚ) 882/2004 όσον αφορά το αυξημένο επίπεδο των επίσημων ελέγχων στις εισαγωγές ορισμένων τροφίμων και ζωοτροφών μη ζωικής προέλευσης» - Κοινοποίηση Εκτελεστικού Κανονισμού (ΕΕ) 2017/1142.(ΑΔΑ:6266Η-Θ5Γ)
1072/23926/2015
Πρόγραμμα επίσημων ελέγχων έτους 2015 στο πλαίσιο του ΠΟΕΣΕ στο στάδιο της εισαγωγής τροφίμων μη ζωικής προέλευσης (ΑΔΑ:ΩΤΚΑ465ΦΘΗ-ΒΒ0)
1491/58770/2016
Εισαγωγή στην Ένωση ορισμένων προϊόντων ζωικής προέλευσης που προορίζονται για κατανάλωση από τον άνθρωπο.(ΑΔΑ:6ΠΠ94653ΠΓ-8ΚΙ)
14708/2007
Όροι, προϋποθέσεις και διαδικασία υλοποίησης υποχρεωτικής εκπαίδευσης και κατάρτισης προσωπικού των επιχειρήσεων τροφίμων και των Ελεγκτικών Αρχών και Φορέων του Επισήμου Ελέγχου Τροφίμων.